Anställda på BIT ADDICT rymmer

Den 7:e april firade BIT ADDICT och LUE ett utökat strategiskt samarbete med att bland annat gemensamt besöka Escape House Göteborg. Där delades de anställda upp i två lag för att tävla mot varandra om vilket lag som kunde rymma först. Det är inte många lag som alls lyckas med sina rymningsförsök men givetvis klarade båda våra lag sina banor med bred marginal och endast en minuts skillnad mellan lagen. Båda lagen satte dessutom dagsrekord på sina respektive banor. En riktigt rolig och spännande afton med många skratt och gemenskap.

Det utökade strategiska samarbetet mellan BIT ADDICT och LUE kombinerar BIT ADDICTS expertis inom mjukvara och systemdesign med lång erfarenhet inom maskinkonstruktion och tillverkning hos LUE för att skapa en ännu starkare och komplettare helhetsleverantör inom maskinlösningar och relaterad mjukvara.

BIT ADDICT söker fler duktiga kollegor inom systemutveckling och embedded! Vill du ha ett fritt jobb med mycket eget ansvar, roliga kollegor och utmaningar inom innovativ utveckling? Hör då av dig till oss på: info@bitaddict.se