Är du starkt beroende av systemutveckling?

Nu söker vi dig som brinner för systemutveckling och vill arbeta med innovativ teknikutveckling i ett av Göteborgs mest spännande ingenjörsföretag.

Vilka är vi?
BIT ADDICT är en leverantör av innovativ utveckling inom system, mjukvara, maskinlösningar och inbyggd elektronik. Vårt företag består av passionerade ingenjörer med bakgrund inom datateknik, teknisk fysik, elektronik och maskinteknik. Vi älskar ny teknik och arbetar gärna med VR, simulering, IoT och Computer Vision i lösningar som kombinerar inbyggda system, mobila enheter och webb. Våra kunder återfinns i toppskiktet av branscher som exempelvis medicinteknik, simuleringsbaserad träning, specialmaskiner, fordon och flyg. Vi erbjuder en arbetsplats med stor uppskattning för initiativ och idérikedom, varierade utmaningar samt drivna och kunniga kollegor.

Det här är du!
Vi söker dig som har stor passion för system- och mjukvaruutveckling och som vill ligga i teknikutvecklingens framkant. Du har förmåga att samarbeta och drivs av att lösa skarpa problem i våra kunders verksamheter. Att genom arbetet få lära sig nya plattformar, verktyg, programmeringsspråk och tillämpningsområden känns naturligt och stimulerande för dig. Du är bekväm med att ta egna initiativ och självständigt söka information, men ser också värdet i att lära från andras erfarenheter. Vi söker både juniora och seniora nya kollegor!

Din roll
Hos oss arbetar du som systemutvecklare i våra inhouse-projekt och ibland som konsult ute hos kund. Målplattformar är exempelvis PC, Mac, Linux, iOS, Android, webb och mikrokontroller. Tillämpningarna sträcker sig från maskinnära realtidsprogrammering till interaktiva visualiseringar eller webbapplikationer. Du är med i utvecklingsprojektets alla delar, exempelvis behovsanalys, kravspecifikation, lösningsdesign, implementation, kvalitetssäkring och dokumentation.

Kunskapskrav

  • Ingenjörsexamen i datateknik, elektronik, teknisk fysik, IT, eller motsvarande kunskaper.
  • Goda kunskaper i C#, Java eller C++.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av större utvecklingsprojekt.

Meriterande

  • Kunskaper inom 3d-grafik.
  • Kunskaper inom webbprogrammering.
  • Kunskaper inom maskinnära programmering (assembler/C/C++).
  • Brett teknikintresse.

Låter detta spännande? Hör av dig med ett CV till info@bitaddict.se så bokar vi in ett möte och berättar mer!