Vill du vara med och vidareutveckla AI-specialistområdet för ett av Sveriges absolut vassaste ingenjörsföretag? Vi söker dig som har en ingenjörsbakgrund, stor erfarenhet inom maskininlärning och som vill arbeta parallellt med utveckling av specialistområdet och som senior utvecklare inom våra pågående AI-projekt. 

Arbetsbeskrivning

Din uppgift är att hjälpa vårt AI-specialistområde att utvecklas och växa. Du arbetar med en bred roll inom organisationen där du stöttar försäljning och marknad, agerar mentor, samt medverkar inom nätverkande, rekrytering och i våra pågående AI-projekt som senior utvecklare. Inom specialistområdet AI/Maskininlärning driver vi oftast kompletta projekt mot kunder inom branscher som t.ex. persontransport, logistik, byggnad, e-handel och tillverkning. De tidiga stegen i ett typiskt projekt är introduktion av kunden till AI-tekniken följt av verksamhetsanalys och utveckling av proof-of-concept. Det slutgiltiga steget i projektet är att hjälpa kunden ta den nya tekniken i drift, vilket omfattar frågor såsom hostning, integration, automation och rapportgenerering. 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs följande kvalifikationer: 

  • Civilingenjörsexamen 
  • Erfarenhet av teknisk utveckling inom AI/maskininlärning
  • God kunskap om AI-branschen (aktörer och kunder)
  • Mycket god teknisk kunskap inom AI/Maskininlärning

Följande kvalifikationer är högt meriterande för tjänsten: 

  • Erfarenhet inom nätverkande/teknisk försäljning inom AI/maskininlärning
  • Stort nätverk inom AI-branschen 

Om oss

Vi är ett ingenjörsföretag som arbetar med teknikutveckling inom områdena AI/MaskininlärningBeräkningsmjukvara och Sensorik & Styrsystem. Det som gör BIT ADDICT annorlunda än många andra konsultbolag är att vi har en stark egen företagskultur och sammanhållning som som bygger på värderingarna effektivitetkvalitetresultat och samarbete. Vår vision är att använda de senaste framstegen inom digital teknik för att utveckla de produkter och tjänster som förändrar framtiden. Nyckeln till att utveckla teknik som förändrar förutsättningarna för våra kunder är att förstå den individuella kundens behov och förutsättningar innan vi väljer tekniklösning och angreppssätt. Vi arbetar med innovativ utveckling i korsdisciplinära ingenjörsteam över ett vitt spektrum av branscher och tillämpningar, så varje projekt innehåller nya förutsättningar, utmaningar och lärdomar. Om du tycker om att göra skillnad, ständigt utvecklas och att arbeta med stor frihet under eget ansvar så kommer du trivas tillsammans med oss!

Kontakta oss

Tycker du att tjänsten låter intressant och tror den skulle passa dig? Sök då redan idag. Ansökan görs med ett CV, en kort beskrivning av dig själv och en beskrivning av varför du är intresserad av tjänsten. Ansökan görs nedan i formuläret men det går också bra att skicka den till veronica.lilja@bitaddict.se. Intervjuer sker löpande så sök redan idag. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på veronica.lilja@bitaddict.se eller på 072-703 75 37.

Vi ser fram emot att höra från dig!