Skip to content

Karriär

Vill du arbeta för ett företag som besitter de skarpaste förmågorna inom ingenjörskonst?

BIT ADDICT erbjuder dig möjligheten att få arbeta med tekniskt utmanande och intressanta projekt tillsammans med våra kunder och engagerade kollegor. Vi är alltid intresserade av att höra från talangfulla ingenjörer som besitter ett stort tekniskt intresse och som trivs med mycket eget ansvar. I gengäld utvecklas våra ingenjörer i hög takt och får chansen att vara med på en utvecklingsresa. 

Vi är konsultbolaget som värnar om sammanhållning, balans mellan arbete- och privatliv och varje individs karriärmässiga- och personliga utveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare konkurrenskraftiga villkor. 

Vi befinner oss just nu i en mycket intressant fas där det händer mycket på flera områden och tron på en fortsatt starkt tillväxt. 

Lediga tjänster

Möt våra medarbetare

Det kanske låter klyschigt, men en stark drivkraft hos mig är att jag vill göra skillnad och positivt påverka andra. Under min utbildning fastnade jag rejält för AI och maskininlärning – inte bara för att tekniken är häftig, utan även för att det finns en stor potential för innovation och skapa något som faktiskt gör skillnad. På BIT ADDICT har jag fått möjligheten att jobba med de tekniker jag brinner för i skarpa projekt där vi skapar värde på riktigt. Något jag också värderar högt är att projekten ofta har stor frihet i utformning av lösning och teknikval som i sin tur öppnar upp för kreativitet och nytänkande. Utöver detta arbetar jag tillsammans med riktigt skickliga kollegor, av vilka jag kan lära mig och fördjupa mina kunskaper. Det finns även stort utrymme för personlig utveckling. Sen jag började på BIT ADDICT har jag ställts inför många nya utmaningar och dessutom fått ansvara över både projekt och delar av verksamheten. Detta har gett mig en grym möjlighet till att växa och en bra skjuts i karriären.

Anna Nylander

Systemutvecklare
Civilingenjörsexamen inom Informationsteknik
Masterexamen inom Computer science- algorithms, languages and logic

Jag är kanske lite för nyfiken för mitt eget bästa då jag har en tendens att bilda ett intresse för nästan allt nytt jag kommer i kontakt med, speciellt om det innehåller utmaningar och problemlösning. Även i arbetslivet gillar jag uppdrag som låter mig utforska mycket nytt samtidigt som jag får bita i kluriga problem. BIT ADDICT har gett mig möjligheten att jobba med just riktigt utmanande uppdrag där jag fått stor frihet och brett ansvar för att lösa utmaningar på det sätt som jag tycker funkar bäst. Det märks att våra kunder litar på oss och låter oss ta en aktiv roll, något som gör mitt arbete både lättare och roligare. Under min tid här på BIT ADDICT har jag vuxit mycket både på ett professionellt och ett personligt plan, inte minst tack vare otroligt drivna och stöttande kollegor. Som företag har BIT ADDICT en fantastisk sammanhållning där man alltid hittar någon att prata med, vare sig det gäller ett svårt programmeringsproblem eller bokrekommendationer och sticklingsbyten. För att stärka sammanhållningen ordnar företaget dessutom svårslagna konferenser, after works, och en massa andra aktiviteter.

Mattias Willemsen

Systemutvecklare
Civilingenjörsexamen inom Spel-och Programvaruteknik

Jag älskar kicken av att lära mig nya saker och har genom åren bland annat nördat ner mig i fotografering, träning, hemautomation, webbdesign, maskininlärning, skor och cyklar. Att BIT ADDICT jobbar med små och medelstora företag passar mig därför perfekt eftersom varje uppdrag lär mig om nya branscher, nya utmaningar och nya tekniker. Min roll på BIT ADDICT startade som renodlad mjukvaruutvecklare men har med tiden utvecklats för att få ut så mycket som möjligt av mina kompetenser och intressen. Idag delar jag min tid mellan utveckling av hård- och mjukvara, gruppledning och rekrytering, vilka alla bidrar till att föra min personliga utveckling i rätt riktning.

Karl Svensson

System- & Affärsområdesutvecklare Sensorik & Styrsystem
Civilingenjörsexamen från Teknisk Fysik
Masterexamen från Systems, Control and Mechatronics

Exjobb

BIT ADDICT erbjuder många spännande möjligheter till ex-jobb för snart blivande ingenjörer med stor passion för utveckling och bakgrund inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik eller elektronik. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Har du också passion för din utveckling?

Din resa med oss börjar här.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev