Skip to content

Karriär

Vill du arbeta för ett företag som besitter de skarpaste förmågorna inom ingenjörskonst?

BIT ADDICT erbjuder dig möjligheten att få arbeta med tekniskt utmanande och intressanta projekt tillsammans med våra kunder och engagerade kollegor. Vi är alltid intresserade av att höra från talangfulla ingenjörer som besitter ett stort tekniskt intresse och som trivs med mycket eget ansvar. 

Vi är konsultbolaget som värnar om sammanhållning, balans mellan arbete- och privatliv och varje individs karriärmässiga- och personliga utveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare konkurrenskraftiga villkor. 

Just nu är vi i en mycket intressant fas där det händer mycket på flera områden och vi siktar på en fortsatt starkt tillväxt. 

Hör av dig idag!

Lediga tjänster

Möt våra medarbetare

Jag är en problemlösare i grunden. Denna egenskap är något som har följt med mig som liten LEGO-byggare till vuxen sportklättrare. När jag tog min examen från Chalmers inom Teknisk Fysik visste jag en sak – jag ville bredda min kompetens inom all form av ”datoringenjörande” och fortsätta bli utmanad med spännande problem i arbetslivet. På BIT ADDICT har jag fått möjligheten att göra just detta genom allt från att programmera PLC till att utveckla maskininlärningsmodeller och dessutom hålla utbildning inom grundläggande programmering. Utöver det har jag fått upptäcka och lära mig mycket inom affärsverksamheten här på BIT ADDICT. Under hela vägen har jag haft med mig fantastiska, duktiga och trevliga kollegor som har fått mig att verkligen se fram emot att ta mig in till kontoret.

Oscar Bark

Systemutvecklare
Civilingenjörsexamen från Teknisk Fysik
Masterexamen inom Complex Adaptive Systems

Det låter kanske typisk för en ingenjör, men jag har älskat problemlösning sedan jag var liten. Jag kunde spendera flera timmar på att lägga ihop pussel och lösa sudoku. Även om det kan vara lite frustrerande att försöka komma fram till lösningen, men glädjen och motivationen jag får efter varje utmaning slår allt annat. Att dessutom jobba i ett team av skickliga och trevliga människor gör mig ännu mer motiverad. Sedan jag började på BIT ADDICT har jag känt mig uppskattad och mina idéer tas på allvar. Det finns mycket frihet till att vara kreativ och påverka, oavsett hur mycket erfarenhet man har. Det passar mig perfekt då jag gillar att ifrågasätta saker och att ha en gemensam diskussion för att komma fram till den bästa lösningen. På BIT ADDICT finns det också ett stort utrymme för kompetensutveckling, allt från att lära sig en ny teknik till att bli expert inom ett område. Tack vare mina trevliga och stöttande kollegor får jag mycket energi varje dag att försätta växa båda i karriären och som person.

Summia Al-mufti

Systemutvecklare
Civilingenjörsexamen inom informationsteknik
Masterexamen inom Datateknik

Jag älskar kicken av att lära mig nya saker och har genom åren bland annat nördat ner mig i fotografering, träning, hemautomation, webbdesign, maskininlärning, skor och cyklar. Att BIT ADDICT jobbar med små och medelstora företag passar mig därför perfekt eftersom varje uppdrag lär mig om nya branscher, nya utmaningar och nya tekniker. Min roll på BIT ADDICT startade som renodlad mjukvaruutvecklare men har med tiden utvecklats för att få ut så mycket som möjligt av mina kompetenser och intressen. Idag delar jag min tid mellan utveckling av hård- och mjukvara, gruppledning och rekrytering, vilka alla bidrar till att föra min personliga utveckling i rätt riktning.

Karl Svensson

System- & Affärsområdesutvecklare Sensorik & Styrsystem
Civilingenjörsexamen från Teknisk Fysik
Masterexamen från Systems, Control and Mechatronics

Exjobb

BIT ADDICT erbjuder många spännande möjligheter till ex-jobb för snart blivande ingenjörer med stor passion för utveckling och bakgrund inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik eller elektronik. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Har du också passion för din utveckling?

Din resa med oss börjar här.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev