Skip to content

Karriär

Vill du arbeta för ett företag som besitter de skarpaste förmågorna inom ingenjörskonst?

BIT ADDICT erbjuder dig möjligheten att få arbeta med tekniskt utmanande och intressanta projekt tillsammans med våra kunder och engagerade kollegor. Vi är alltid intresserade av att höra från talangfulla ingenjörer som besitter ett stort tekniskt intresse och som trivs med mycket eget ansvar. I gengäld utvecklas våra ingenjörer i hög takt och får chansen att vara med på en utvecklingsresa. 

Vi är konsultbolaget som värnar om sammanhållning, balans mellan arbete- och privatliv och varje individs karriärmässiga- och personliga utveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare konkurrenskraftiga villkor. 

Vi befinner oss just nu i en mycket intressant fas där det händer mycket på flera områden och tron på en fortsatt starkt tillväxt. 

Möt vår medarbetare

Jag har ett stort intresse för spelutveckling, grafik, interaktionsdesign och det mesta där teknik och kreativitet möts. Jag lockades till BIT ADDICT av att det kändes som en arbetsplats där jag kunde bli utmanad och växa i min yrkesroll. Företaget värdesätter teknisk kompetens och bredd och många som jobbar här jobbar med egna projekt på fritiden, allt från att snickra på egna spelprojekt eller bygga robotgräsklippare till att automatisera rullgardiner. Jag har fått allt större ansvar sedan jag började här, och har nu en nyckelroll hos kunden jag sitter hos där jag till största delen jobbar med att ta fram ny realtidsgrafik, bland annat rendering av ultraljud och raytracing av CT-data. På daglig basis får jag experimentera och vara kreativ när jag löser problemen jag ställs inför. BIT ADDICT är ett ganska litet och ungt företag där det finns utrymme för alla anställda att göra skillnad. När jag började var vi runt 8 personer, nu är vi över 20 men stämningen är fortfarande densamma. Många av mina kollegor sitter ute hos andra kunder men gemenskapen på bolaget finns ändå där då vi tillsammans har gemensamma veckomöten, luncher, aktiviteter och konferenser.

Daniel Kvarfordt

Systemutvecklare
Civilingenjörsexamen från Informationsteknik
Masterexamen från Interaktionsdesign

Jag älskar kicken av att lära mig nya saker och har genom åren bland annat nördat ner mig i fotografering, träning, hemautomation, webbdesign, maskininlärning, skor och cyklar. Att BIT ADDICT jobbar med små och medelstora företag passar mig därför perfekt eftersom varje uppdrag lär mig om nya branscher, nya utmaningar och nya tekniker. Min roll på BIT ADDICT startade som renodlad mjukvaruutvecklare men har med tiden utvecklats för att få ut så mycket som möjligt av mina kompetenser och intressen. Idag delar jag min tid mellan utveckling av hård- och mjukvara, gruppledning och rekrytering, vilka alla bidrar till att föra min personliga utveckling i rätt riktning.

Karl Svensson

System- & Affärsområdesutvecklare Sensorik & Styrsystem
Civilingenjörsexamen från Teknisk Fysik
Masterexamen från Systems, Control and Mechatronics

Efter ca 10 år på två närbesläktade företag inom samma bransch kände jag att det var dags för nya utmaningar och förutsättningar. Att sadla om till konsult, med alla växlande förutsättningar, utmaningar, arbetsplatser och kollegor, har gett mig ny insyn i mina styrkor, svagheter och drivkrafter. Det har låtit mig växa och utvecklas vidare på områden där jag kanske fastnat lite, och samtidigt gett mig möjligheter att möta många nya människor. Jag har arbetat som konsult på BIT ADDICT sedan dess start och det har varit en otroligt rolig och lärorik resa till dit bolaget är idag. Jag har på senare år fått många nya kollegor som jag idag agerar mentor till. Som mentor hjälper jag våra konsulter med deras personliga och tekniska utveckling. Något som uppskattas bland mina driva kollegor.

Marcus Sonestedt

Senior lösningsarkitekt
Civilingenjörsexamen från Datateknik.

Jag ser mig själv som en problemlösande kameleont. Oavsett om det gäller att hitta bästa vägen uppför klätterväggen eller att hitta bästa maskininlärningsalgoritmen så trivs jag bra. Så länge jag ser en faktiskt nytta i de problem jag löser och jag känner att tekniken eller tillämpningarna är häftiga så anpassar jag mig gärna till nya uppgifter och situationer. Det är är något som matchar fullständigt med BIT ADDICTs kultur. Sedan jag började på BIT ADDICT har jag ställts inför många helt nya utmaningar och dessutom fått möjligheten att ta ansvar för både projekt och för verksamheten i stort. Det har inneburit en grym start på min karriär och en stark personlig utveckling. Att jag som nyutexaminerad ha fått det förtroendet är något jag värderar högt.

Fredrik Ring

System- & Affärsområdesutvecklare AI & maskininlärning
Civilingenjörsexamen från Teknisk Fysik
Masterexamen från Biomedical Engineering

Exjobb

BIT ADDICT erbjuder många spännande möjligheter till ex-jobb för snart blivande ingenjörer med stor passion för utveckling och bakgrund inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik eller elektronik. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Har du också passion för din utveckling?

Din resa med oss börjar här.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev