Skip to content

Om oss

BIT ADDICT är ett ingenjörsföretag med 25 anställda och huvudkontor i Göteborg, Västra Hamngatan 14. Våra systemutvecklare är de mest talangfulla civilingenjörerna med bakgrund inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik, IT och elektronik. Vi erbjuder våra kunder konsulter, kompletta utvecklingsprojekt och underhåll av system inom områdena: 

Tekniken vi arbetar med är tillämpbar i alla branscher. Vi har exempelvis erfarenhet av utveckling inom automation, simulering, medicinteknik, e-handel, logistik, tåg, säkerhet, fastigheter, butikskedjor, fordon, konsumentprodukter, digitalisering, affärssystem, flyg, telekom och kärnkraft.

Värdeord

Följande värdeord leder vårt agerande i alla delar av verksamheten.

Samarbete

Kvalitet

Resultat

Integritet

Nyfikenhet

Vår vision

Vi använder de senaste framstegen inom digital teknik för att hjälpa våra kunder förverkliga de produkter och tjänster som förändrar framtiden.

Kort historik

icon06

Starten

Företaget grundades av Jonas Keisu, civilingenjör med bakgrund som systemutvecklare och projektledare inom ett flertal branscher.
icon7_1

Ny delägare

Niclas Wikström går in som ny delägare i BIT ADDICT. Niclas var innan utvecklingschef under 10 år på Permanova Lasersystem.
icon09

Nya adress

BIT ADDICT flyttar sitt huvudkontor från Krokslätts Fabriker, Mölndal, till nya lokaler på Kungsportsavenyen 21, Göteborg.
icon08

25 anställda

Företaget når 25 anställda efter att ha fördubblat sig i storlek för femte året i rad genom organiskt tillväxt och trogna kunder.
icon09

500 egna kvm

BIT ADDICT flyttar sitt huvudkontor till 500 nybyggda kvadratmeter på Västra Hamngatan 14.
2014 Maj
2016 April
2018 Februari
2019 Augusti
2022 Mars

Har du också passion för din utveckling?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev