Välkommen Ebba!

Varmt välkommen till oss Ebba!

September fortsätter på bästa sätt på BIT ADDICT!

Ebba började hos oss tidigare i månaden och har redan hunnit bli varm i kläderna.

Så, vem är Ebba?  
Ebba är civilingenjör inom teknisk matematik från Chalmers och har det senaste åren arbetat med algoritmutveckling inom bilindustrin. Hos oss har hon gått i vårt BraSatt-projekt tillsammans med Södra. När hon inte är på jobbet och knackar kod så hänger hon gärna i yogasalen eller innebandyhallen. Vi kan förvänta oss att Ebba kommer inglidande med klubban under armen både en och två gånger i veckan. 

Om vi inte finner henne på planen eller i yogasalen så är det ut i naturen som gäller. Då tillsammans med dvärgschnauzern Irma. Även fotograferingsintresset tar upp en stor del av hennes fritid. 

Varmt välkommen till oss Ebba! 

Välkommen Adam!

Välkommen Adam!

Semestertiderna är över och vi börjar vår ”höst” på bästa sätt genom att välkomna Adam till oss.

Adam är en passionerad retrospelare som har spenderat otaliga timmar med att bemästra klassiska spel sedan barndomen. Denna kärlek till äldre spel har utvecklats till en djupgående hobby, där Adam inte bara spelar, utan även samlar konsoler till sitt retro-gamingrum.
Men det stannar inte där! Adam är också en ivrig geocachare, alltid på jakt efter nästa gömda skatt. Med en smartphone i handen och en äventyrlig inställning har Adam utforskat många okända stigar och platser, alltid redo för en ny utmaning.
Och som en äkta supporter av de mäktiga Wolverhampton Wanderers, är Adam alltid laddad inför matchdagar. Varje mål, varje seger firas med samma passion och stolthet som en sann Wolves-fan besitter.
När det inte är fotbollssäsong, eller när konsolen får vila, snörar Adam på sig vandringskängorna för att ge sig ut på nya vandringsäventyr. Med en karta i handen och bergen i sikte, är Adam alltid på väg mot nästa höjdpunkt, bokstavligt talat!

Varmt välkommen till oss Adam!

Vi har fått en ny kollega – Välkommen Daniel!

Välkomna vårt nyaste tillskott!

Häromdagen gjorde Daniel sin första dag hos oss på BIT ADDICT. Daniel är utbildad Civilingenjör från Chalmers med intresse för allt som blinkar och låter sedan barnsben. Han programmerar allt som inte sitter fast och har jobbat med allt ifrån webbläsare till elektronstrålestyrning och motion capture. Fokus
ligger helst på algoritmer, grafik och arkitektur. Det får även gärna finnas hårdvara med i bilden. På fritiden pillas det med Arduinos och Raspberry Pi:s vilket lett till bland annat Daniels automatiska höj och sänkbara skrivbord.

När han inte skruvar isär elektronik (till sin sambos förtret) ägnas mycket tid i köket för att laga mat ifrån världens alla hörn. Med speciellt stort intresse för vetenskapen bakom mat och matlagning, fine dining och samlandet på kokböcker, ju tjockare desto bättre. Om det råkar vara bra väder kan man hitta Daniel halvvägs upp eller ner för något berg, klättrandes, skidåkandes eller vandrandes.

Vi är glada att ha dig hos oss Daniel! Varmt välkommen!