Oscar Bark (till vänster i bild) är utbildad civilingenjör i teknisk fysik med en master i komplexa adaptiva system från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Oscar skrev sitt exjobb inom utveckling av metod för automatiserad inventering av butiksartiklar genom datorseende, samt utveckling av ett verktyg för annotering av data inom fältet. Oscar går in som systemutvecklare med fokus på AI och maskininlärning tillsammans med våra AI-specialister. Utöver sitt stora intresse för teknik så är det sportklättring som gäller. Enligt Oscar finns det inget bättre än en fin dag ute bland klipporna med nära och kära.

Mattias Willemesen (mitten av bild) är utbildad civilingenjör i spel- och programvaruteknik från Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona. Mattias besitter ett brett teknikintresse, något som ledde till att han vid sidan av sina studier jobbade som apputvecklare. Andra favoritområden är grafikprogrammering, VR, och spelutveckling. Mattias går in som systemutvecklare med fokus på beräkningsmjukvara. Utöver sitt teknikintresse har Mattias ett stort intresse för djur och natur och fjällvandra är något han gärna fyller sin fritid med. Har han tid över så har han alltid några hobbyprojekt igång.

Gabriel Wagner (till höger i bild) är utbildad civilingenjör i teknisk fysik med en master i komplexa adaptiva system från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Han har sedan dess jobbat med mjukvaruutveckling med fokus på integrering av 3D-grafik. Gabriel kommer senast från ett team som utvecklade ett simuleringsverktyg för beräkning av värmeutveckling i kullager. Gabriel går in som systemutvecklare med fokus på beräkningsmjukvara. På fritiden sitter Gabriel gärna med hobbyprojekt inom programmering. Utöver detta gillar han att laga mat och läsa böcker, helst science-fiction eller fantasy. På semestern åker han gärna på resor till främmande länder för att utforska och prova på nya maträtter.

Vi är glada och stolta att ha er oss hos oss på BIT ADDICT i Göteborg!