Nu söker vi dig som brinner för mjukvaruutveckling och vill arbeta med innovativ teknik i ett av Göteborgs mest spännande ingenjörsföretag.

Vilka är vi?

BIT ADDICT är en starkt växande utvecklingspartner med kontor i Göteborg och Stockholm. Vi har de vassaste förmågorna inom mjukvara, mekatronik, inbyggda system AI & maskininlärning. Våra anställda är passionerade ingenjörer med bakgrund inom datateknik, elektronik, IT och teknisk fysik som älskar ny teknik och problemlösning. Vi arbetar brett med utveckling på plattformar som PC, mobila enheter, inbyggda system och server och ofta med innovativa produkter som kombinerar flera av dessa. Hos oss finner du en arbetsplats med stor uppskattning för kreativitet och initiativförmåga samt drivna och kunniga kollegor!

Varför arbeta med oss?

Vårt mål på BIT ADDICT är att skapa den perfekta arbetsplatsen för talangfulla systemutvecklare. Utbyte av erfarenheter och idéer med kunniga kollegor i en prestigelös arbetsmiljö är en självklarhet. Vi arrangerar även aktiviteter som låter våra anställda kombinera gemensamma nöjen med personlig utveckling, t.ex. utvecklarkonferenser, kick-off-resor och årlig gokart-tävling med våra kunder. Ett generöst bonussystem och privata sjukvårdsförsäkringar låter samtliga anställda ta del av företagets framgång och skapar trygghet i vardagen. Från och med 1:a mars flyttar vi dessutom in i fantastiskt fina nya lokaler på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg som kombinerar känslan och servicen av ett femstjärnigt hotell med exklusiva kontor och co-working-ytor. Viktigast av allt är att hos oss arbetar du tillsammans med andra utvecklare som brinner för utveckling och ny teknik precis lika mycket som du gör.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har stor passion för system- och mjukvaruutveckling och som vill ligga i teknikutvecklingens framkant. Du drivs av att lösa skarpa problem i våra kunders verksamheter. Att genom arbetet få lära sig nya plattformar, verktyg, programmeringsspråk och tillämpningsområden känns naturligt och stimulerande för dig. Du är bekväm med att ta egna initiativ och självständigt söka information, men ser också värdet i att lära från andras erfarenheter.

Hos oss arbetar du som systemutvecklare i våra inhouse-projekt eller som konsult ute hos kund.  Du är med i utvecklingsprojektets alla delar, exempelvis behovsanalys, kravspecifikation, lösningsdesign, implementation, kvalitetssäkring och dokumentation.

Vi söker både juniora och seniora nya kollegor!

Kunskapskrav

  • Ingenjörsexamen inom datateknik, elektronik, IT eller teknisk fysik eller motsvarande kunskaper.
  • Mycket goda kunskaper inom programmering, t.ex. C#, C++ eller Java.
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska.
  • Erfarenhet av större utvecklingsprojekt.

Meriterande

  • Specialistkunskaper inom utveckling på någon av plattformarna vi arbetar med.
  • Brett teknikintresse, främst inom våra verksamhetsområden. Mekatronik som te.x sensorik och styrsystem samt AI och maskininlärning. 

Du utgår från vårt huvudkontor i Göteborg. Om du tycker detta låter intressant, tveka då inte att kontakta oss på info@bitaddict.se. Låt oss berätta mer om vårt företag och de spännande projekt vi arbetar med