Oktober började på bästa sätt här på BIT ADDICT. Varmt välkommen säger vi till våra nya kollegor Bo och Anna som i tisdags gjorde sin första arbetsdag hos oss.

Bosse Ekfors är utbildad civilingenjör i automation och mekatronik från Chalmers Tekniska Högskola och har de senaste 10 åren arbetat som utvecklare, projektledare och kravställare. I sin roll som konsult har han arbetat i många olika branscher och i projekt av varierande storlek. Bosse drivs av att få vara med och lösa problem utifrån kundens förutsättningar, oavsett om det görs med kod eller post-it lappar. På fritiden försöker Bosse lära sina barn saker som är viktiga att kunna i livet, tex skillnaden på en fogsvans och en bågfil eller hur man bygger en raket av en filmburk. Han har varit scout sen han var liten och efter många år med engagemang på distrikts- och riksnivå börjar det bli dags att engagera sig i den lokala scoutkåren igen när barnen blir större.

Anna Nylander är en driven person med passion för machine learning och AI. Hon är utbildad civilingenjör inom IT från Chalmers Tekniska Högskola med en master i Computer Science. Annas examensarbete utforskade applicering av deep learning inom autonoma fordon. På fritiden gör Anna gärna något kreativt, vilket kan innefatta är allt ifrån målning till inredning eller matlagning. För att ladda batterierna spenderar hon gärna tid med vänner och familj samt hennes två katter.

Återigen, varmt välkomna till oss!