Veckan hos oss på BIT ADDICT börjar på bästa sätt!

Varmt välkommen säger vi till Daniel Karlsson som idag gör sin första arbetsdag hos oss på BIT ADDICT i Göteborg. Daniel är utbildad civilingenjör i teknisk fysik med en master i komplexa adaptiva system från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Han har under de senaste åren fokuserat på AI och maskininlärning och har tidigare erfarenhet av apputveckling för Android. Daniels examensarbete handlade just om AI och maskininlärning då han utforskade om det går att kombinera neurala nätverk med differentialekvationslösare för att modellera komplexa system. Han har ett brett teknikintresse och jobbar gärna interdisciplinärt, med lite extra nyfikenhet på området bioteknik/biomedicin.

Daniel har ett stort matlagningsintresse som kombinerat med träning tar upp en stor del av hans fritid. När det kommer till träning så är det främst yoga, styrketräning och fotboll som gäller.

Daniel går in i rollen som systemutvecklare och han kommer främst att jobba med AI och maskininlärning tillsammans med våra AI-specialister. 

Varmt välkommen till oss!