Säg hej till vår exjobbare Sofie!

Att få in en exjobbare är det bästa vårtecknet du kan tänka dig! Denna vår kommer Sofie att spendera sin sista termin på universitetet hos oss på Bit Addict.

Sofie är snart färdig civilingenjör i teknisk datavetenskap från Umeå universitet. Att det just blev teknik och programmering för henne grundar sig att hon är en person som alltid gillat problemlösning i alla dess former. När det inte bjuds på kluriga problem så spenderar hon gärna sin tid med att testa på nya saker och att träffa nya människor. Något vi på Bit Addict kan garantera att hon kommer få en stor dos av hos oss. Hon är även en hejare på att klättra och sticka. Kunskaper som vi gärna tar del av!

Så vad ska Sofie gör under sitt exjobb?

Sofie kommer att skriva sitt examensarbete mot projektet BraSatt, som drivs av Södra Skogsägarna. I projektet BraSatt jobbar vi med att utveckla ett fordon för att autonomt plantera gran- och tallplantor som en del av framtidens hållbara skogsbruk. Sofie ska undersöka om det med hjälp av computer vision går att avgöra om en planta är planterad och försöka kontrollera hur bra planterad den är.
Vi återkommer vid halvlek med en uppdatering!

Varmt välkommen till oss på BIT ADDICT!