Vi hälsar Sofia Lundborg välkommen till vårt kontor i Göteborg där hon under våren kommer att göra sitt exjobb.

Vi bad Sofia att berätta lite mer om sig själv och vad det är hon kommer att göra hos oss på BIT ADDICT.

Mitt namn är Sofia och kommer ursprungligen från Stockholm. Jag läser för tillfället sista året på teknisk fysik på Chalmers Tekniska Högskola här i Göteborg och ska nu under våren göra mitt exjobb här på BIT ADDICT. Mitt exjobb kommer gå ut på att undersöka hur man kan effektivisera neurala närverk som används för objektigenkänning i bilder och video.

Jag ser verkligen fram emot att gräva ner mig i mitt projekt och att få ta del av all den kunskap och kompetens som finns på BIT ADDICT.  Alla har varit väldigt hjälpsamma och jag är övertygad om att jag kommer lära mig massor under min tid här och dessutom ha kul på vägen. När jag inte sitter och kodar brukar jag träffa mina vänner, träna eller syssla med något kreativt projekt. Det kan vara allt från akvarellmålning till att sy kläder – just nu försöker jag lära mig vegansk matlagning.

När det närmar sig slutet av exjobbet kommer Sofia berätta vad hon kommit fram till i sitt arbete.

Vi är glada att äntligen ha dig på plats hos oss på BIT ADDICT!
Vi erbjuder drivna civilingenjörsstudenter spännande exjobbs möjligheter. Kontakta oss idag för mer information. Ni når oss på info@bitaddict.se