Välkomna vårt nyaste tillskott!

Oskar studerade sin kandidat och sin master på Chalmers. Sedan dess har han arbetat med en rad projekt däribland självkörande bilar, integrationstjänster i molnet och även startat och drivit eget företag. När det kommer till teknik brinner han för att göra saker precis så simpla som de borde vara. Han tycker om funktionell programmering och eleganta lösningar i både design och kod, UI och systemarkitektur.

Hans företag, Taggad AB, fotograferar och säljer bilder från sportevenemang som Vasaloppet och Göteborgsvarvet. På grund av detta har han inte haft möjlighet att delta i varken Vasaloppet eller Göteborgsvarvet, men tanken har slagit honom. Oskars lilla dilemma är att han är tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna, något som kan vara en utmaning. 

Men nog om Vasaloppet och Göteborgsvarvet. Oskar är en person som tycker om att göra saker, oavsett aktivitet som föreslås är han först att anmäla intresse. De senaste åren har hans största intresse varit discgolf och han brukar åka runt och tävla i olika turneringar i Västsverige. Om han inte spelar discgolf så hittar vi honom i replokalen trummande alternativt dribblandes på fotbollsplanen.

Sommaren närmar sig med stormsteg och om Oskar får bestämma ska sommaren spenderas med att spela discgolf, hänga på klipporna, grilla, bada och hänga med kompisar. Låter som en pang-sommar!

Välkommen till oss Oskar!