Obs – sista ansökningsdatum har passerat. 

Vi söker dig med stort intresse av beräkningsmjukvara och som vill vara med och utveckla de produkter och tjänster som formar framtiden som en del av Sveriges mest spännande ingenjörsföretag.

Vilka är vi?

BIT ADDICT är ett konsult- och ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder konsulter, anpassade utvecklingsprojekt och systemunderhåll inom områdena:

● AI & Maskininlärning 

● Beräkningsmjukvara (t.ex. simulering, visualisering, virtual reality och optimering)

● Sensorik & Styrsystem

Vår expertis är att, med hjälp av våra civilingenjörerna inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik, IT och elektronik, snabbt och säkert ta oss fram i outforskad teknisk terräng. Vi har skapat ett starkt förtroende bland våra kunder genom att konsekvent leverera innovativa och effektiva tekniklösningar oavsett bransch, tillämpning och teknikområde.

Varför arbeta med oss?

Vårt mål på BIT ADDICT är att skapa den perfekta arbetsplatsen för talangfulla utvecklare.

På BIT ADDICT är du med och utvecklar skarpa lösningar med hjälp av tekniken som just nu förändrar förutsättningarna inom i princip alla aspekter av vårt samhälle och våra liv. Detta gör du tillsammans med erfarna och talangfulla kollegor från olika ingenjörsdiscipliner i en prestigelös arbetsmiljö med fokus på nytta, kvalitet effektivitet och samarbete. 

Vår expertis efterfrågas i alla branscher, som t.ex. säkerhet, logistik, finans, e-handel, konsumentprodukter, utbildning, medtech, fordon, flyg, telekom, automatisering och energi. Därför bjuder varje nytt uppdrag på nya förutsättningar och därmed fördjupad förståelse av tekniken vi arbetar med samt dess tillämpningsområden. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har stor passion för utveckling av  system och mjukvara, vill ligga i teknikutvecklingens framkant och drivs av att göra skillnad. Liksom vi tycker du att det är en naturlig och stimulerande del av arbetet att lära sig ny teknik och nya tillämpningsområden. Du är givetvis ansvarstagande och bekväm med att ta initiativ men även mån om drar nytta av andras kunskap och erfarenhet för att snabbare nå målet.

Arbetsbeskrivning

Du är med i utvecklingsprojektets alla delar, exempelvis behovsanalys, kravspecifikation, lösningsdesign, implementation, kvalitetssäkring och dokumentation. Vi söker både juniora och seniora nya kollegor!

Kunskapskrav:

 • Civilingenjörsexamen inom datateknik, elektronik, IT, mekatronik eller teknisk fysik (eller meriter som visar på motsvarande kunskaper).
 • Mycket goda kunskaper inom objektorienterad programmering, t.ex. med C#, C++ eller Java.
 • Goda kunskaper inom flertrådad programmering.
 • Mycket goda kunskaper inom matematik samt grundläggande datastrukturer och algoritmer.
 • Mycket goda kunskaper inom något av områdena datorgrafik, visualisering, optimering, simulering, parallellberäkning, big data, avancerade algoritmer eller statistiska beräkningsmetoder.
 • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska.

Meriterande

 • Erfarenhet av större utvecklingsprojekt.
 • Erfarenhet av hårdvarunära programmering.
 • Erfarenhet av programmering på flera olika plattformar, t.ex. webb, mobil,  Windows, Linux, Mac, embedded och molnbaserad.
 • Erfarenhet av scriptspråk.
 • Brett teknikintresse.

Viktigast av allt är att hos oss arbetar du tillsammans med andra utvecklare som brinner för utveckling och ny teknik precis lika mycket som du gör!
Om du tycker detta låter intressant, tveka då inte att kontakta mig. Ansök genom att skicka in ditt CV samt personligt brev till
veronica.lilja@bitaddict.se alternativt fyll i formuläret nedan så diskuterar vi vidare om våra gemensamma möjligheter!