Är du redo att ta din tekniska karriär till nästa nivå? Hos BIT ADDICT söker vi passionerade och skickliga systemutvecklare som vill vara en del av vårt team på 25 eminenta civilingenjörer. Vi är Göteborgs mästare på teknikinnovationer och vi vill att du ska vara med på vår resa!

 

Varför BIT ADDICT?

🚀 Teknik i framkant: Hos oss kommer du att arbeta med de allra senaste teknikerna och vara en del av den teknikrevolution som förändrar världen.

💡 Utmaningar som formar framtiden: Tillsammans med våra talangfulla kollegor kommer du att lösa komplexa tekniska utmaningar i en miljö som värderar prestation och resultat.

🌆 Central belägenhet: Vår arbetsplats ligger mitt i hjärtat av Göteborg, med enkel tillgång till tåg, spårvagnar och fantastiska lunch- och afterwork-ställen.

Vem söker vi?

🎓 Civilingenjörsexamen eller motsvarande.

💻 Experter inom objektorienterad programmering: Vi söker dig med starka kunskaper inom C#/.Net, C++ eller Java.

🔍 Helhetsperspektiv: Du ser inte bara detaljerna, utan du har också förmågan att skapa tekniska lösningar i större sammanhang.

🗣️ Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

📅 Erfarenhet: Minst 6 års relevant arbetslivserfarenhet.

 

Din framtid börjar här!

Vill du vara en del av vårt teknikdrivna lag och vara med och forma framtiden? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller skicka in din ansökan via mail eller formuläret längre ner. Våra intervjuer genomförs löpande, så se till att agera snabbt och bli en del av BIT ADDICT-teamet!

Kontakta oss: 
📧 E-post: veronica.lilja@bitaddict.se
📞 Telefon: 072-703 75 37

Ditt nästa teknikäventyr börjar här – Välkommen till BIT ADDICT! 💼🌟