Vi kickstartar denna vecka med att släppa vårt tredje och sista avsnitt av vår miniserie med fokus på AI och maskininlärning. Ni hittar vårt tredje avsnitt här och hela miniserien här.

I detta avsnitt besvarar vår system- och affärsområdesutvecklare för AI och maskininlärning Fredrik Ring 3 snabba frågor där du som tittare får en djupare inblick hur ditt företag kan dra nytta av AI och hur ni kommer igång. Vi på BIT ADDICT erbjuder en paketlösning som i fyra steg tar er hela vägen från förståelse av de unika möjligheterna med AI till en färdig driftsatt lösning. Varje steg är utformat för att så kostnadseffektivt som möjligt ta fram precis rätt information för att gå vidare till nästa steg. Du hittar mer information om vår paketlösning och hur den hjälper er att komma igång med AI och maskininlärning här.  

Vill du hellre komma i direkt kontakt med oss på BIT ADDICT eller med våra talangfulla system- och mjukvaruutvecklare vänligen kontakta oss på niclas.wennerlof@bitaddict.se alternativt +46 70 643 63 24. Vi finns idag i både Stockholm och Göteborg.