Välkomna vår nyaste tillskott!

Joakim är utbildad systemutvecklare med rötterna i Göteborg och ett CV som spänner över flera branscher. Hans passion? Att koda i C#!
Men det är inte allt – han är också en fena på att fixa och dona med sin stuga i Värmland. Förra sommaren när sommarvädret var så där ägnades mycket tid åt att installera nya luftvärmepumpar och fixa badrum, och i år? Vi får se vad han har i rockärmen för årets sommarprojekt!

När det inte fixas i stugan så är resor en stor del av Joakims liv. På listan av nyligen avverkade turer så finner vi en födelsedagsresa till paradisön Mauritius och en nio dagars lång cykelsemester i Indien. Nästa på hans lista? Att utforska Baltikum. Något han hoppas kunna checka av under 2024.

När han inte jonglerar med kod, fixar i stugan eller är ute och flänger, är läsning en stor del av hans liv. Han är särskilt förtjust i science fiction, och favoritförfattare inkluderar J.R.R Tolkien och CJ Sansom. När han fått nog av läsning så är det Formel-1 som gäller, Joakim är en inbitet fan sedan 1995.

Men det är inte bara böcker och Formel-1 som håller honom upptagen. Varje söndag bänkar han sig med sitt kompisgäng för en öl eller två och delar med sig av veckans höjdpunkter – en tradition som har pågått i hela 30 år!

Så, låt oss ge ett stort välkomnande till Joakim.
Vi är glada att ha dig hos oss på BIT ADDICT!