Välkommen till oss på BIT ADDICT –  Bit Addictへようこそ!

Maj börjar på bästa sätt på BIT ADDICT!
Varmt välkommen säger vi till Salomon som gjort sina första dagar hos oss. Salomon är inriktad på C++ vilket han har använt sedan universitetstiden för att programmera en mängd olika saker som 3D rendering, spel, telekomutrustning och path-finding algoritmer. En favorit är att diskutera och klura på olika sätt att skriva och optimera algoritmer.

Salomon är inte bara en hejare på C++ programmering utan besitter även en del spännande intressen som tar upp hans fritid. I snart tre år har han studerat japanska och räknar nu ner dagarna till sin japanresa nästa år. Fascinationen för Japan började redan som liten när kvällarna spenderades med att spela japanska dator- och tv-spel.

När Japanstudierna läggs åt sidan så står det karate på Salomons schema. I snart 4 år har han både tävlat och tränat och börjar nu närma sig svart bälte. På hemmaplan finns även en och annan pokal som fint pryder hyllorna.

Annat intressant om Salomon är att fast han är född och uppvuxen i Sverige så är han också halv-amerikan och har spenderat många sommarlov och semestrar i New York och Massachusetts. I sommar kommer familjen över på besök och då är det Salomon som få agera guide.

Vi är glada att ha dig hos oss på BIT ADDICT.
Varmt välkommen!